Walkie Talkie ! :)

say something about to night ♡

:: update via phone ♡ taip taip taip ♡ 😉

Assalamualaikum dan selamat malam. Hello sekarang ni I cant sleep. Insomnia la sangatkan -_-

Hahaha. Lappy pun buat hal. Merajuk kot sebab sepanjang cuti sem ni tak buka buka. Tersimpan rapi atas meja. Bukan tak nak buka cuma bagi rehat skit kan? Nanti bila sem baru start sudah kita belasah dia habis habisan. Hahahaha *ketawa mak tiri* korang pandai pandai la bayangkan.

Okay apa azam tahun 2016 ni? Azam aku masih azam tahun lepas. Hakhakhak. Apa bole buat. Tak tercapai. So go on je la yer makcik. Hadoi. Tiap tahun dengan azam yang sama. Hidup juga nenek seorang ni. Yeah !

Untuk entri kali ni aku nak share sikit quotes yang aku suka *wink* suka lah sangat. Uhmmm, Tadaaaa!

😉

"you dont need a gun. you dont need a pill. if you wanna die,  fall in love and you'll get killed"

"be kind and the universe will give you kindness. give love and you will receive love. forgive others and you will find forgiveness."

"the worst feeling is when someone makes you feel special then suddenly leaves you hanging and you have to act like you dont care at all. In a blink of an eye, everything changed. I wonder how next year will be."

"no one will ever understand what you have to go through in your life. the sadness and the frustration in your persuit of happiness. dont be prejudice. no one is perfect. every weakness is a mere mortal and the reason why we should tawakal to Allah SWT. be happy...😄"

"I have come to believe that promises are meant to be broken 😑"

"Do not love the one who doesnt love Allah. If they can leave Allah, they will leave you." - Imam Syafie ♡

"Hidup umpama lakaran di atas kertas yang tak boleh dipadam. seburuk manapun lakaran itu kita tak boleh perbaiki. apa yang perlu kita lakukan ialah simpan kertas tu sebagai pedoman dan buka lembaran baru. buat lakaran yang baru dengan berhati-hati. semoga berjaya!"

"Everyone has their own first time ."

"you dont have to say things that you dont want to say. and it would be nice if we didnt have to hear things we didnt want to as well. right ?"

"before you think about with your mind, it turns out that the heart already knows."

"kalau awan tidak menangis, mana mungkin taman kan tersenyum."

"I don't want to hold you back from where you might belong. there is nothing to say, but goodbye."

"Once upon a time, I had a bestfriend who promised they will stay forever."

"while most fall in love with her smile. she waits for the one who will fall in love with her scars"

.
.

..Okay sekian saja untuk malam ni. Some quotes are my own words. Kalau ada silap dan salah sila bagitau yer. Oh ya! Kalau ada sahabat handai yang belum terfollow back bagitau yer. Maklumlah umur dah meningkat. Penyakit lupa semakin melakat melekit dalam hotak. Hahaha. Yang unfollow pun bagitau supaya senang nak unfollow balik. Ahaha ! Okay Gud nite pepols! May Allah bless us. Aamiin♡

assalamualaikum wbt. *tak jawab dosa. Jawab dlm hati k 😉*