Walkie Talkie ! :)

Ibu adalah pinjaman terindah ♡

Anna : Kerana Aku Suka Menaip ツ


assalamualaikum my alam maya's friend. selamat menyambut mother's day you alls !

walaupun esok my first paper, masih gatal juga nak berjinak jinak bermanja manja dengan internet ni. online saja mana mana full dengan 'happy mother's day' nyaa. walaupun sebenarnyaa happy mother's day ni hari hari, setiap detik dan setiap saat, tapi mungkin kita sering lupa nak beritahu pada wanita yang paling cantik di dunia bahawa kita sayang mereka. I Love You MaMa !

Ambillah keberkatan dari ibu selagi ibu masih ada. kerana bila ibu sudah menutup mata untuk selamanya, hilanglah satu keberkatan dari Allah untuk kitaa.

Hargailah insan yang bernama Ibu ! Insan yang sangat setiaa bersama kita. walau seteruk manapun anak, hanya ibu yang boleh terima kita dengan seikhlasnyaaa. jangan bila dah kehilangan baru nak hargai. sebab ibu tidak akan pernah ada pengganti. kekasih ? kalau curang boleh di cari. suami isteri? kalau pergi boleh kahwin lagi. tapi ibu? kalau dah pergi kita tak akan boleh ditukar ganti.

Ibu adalah pinjaman Tuhan yang paling Sempurnaa 🌹

to my beautiful lady, my inspirasi, my love, my syurga :
@ and all mother out there ~

" happy mother's day! may Allah bless you dunia akhirat. you are the one and only. my love for you is never die. mom, missing you is my hobby. caring for you is my job. making you happy is my duty. loving you is my life. thank you for everything. your love, your smile is my hapiness.
I LOVE YOU ❤ - your little princess :D"


Selamat Hari Ibu !

Selamat Hari MaMa !

Selamat Hari Umi !

Happy Mother's Day 🌹

~ appreciate your angel ♡


Inspirasi ♡

Anna : Kerana Aku Suka Menaip ツ

hello my alam maya's friend ♡ today kita ada masa lapang sikit. after taklimat exam for this sem, kita terbuka hati mau melawat encik kekasih hati, Mr. Blog ni yang sudah lama berhabuk. *uhuk uhuk 😷* ciannyaaa dieee T^T
untuk exam final yang bermula esok, doakan Anna yaa ♡

sebenarnyaa Anna cuba nak share sikit quotes dari drama 'oh my venus'. Anna terjatuh cinta dengan drama ni tanpa sengaja sebab dia memotivasikan diri untuk terus diet ! exercise ? maaflaaa tak rajin :p

okay, bilaa ada masa, Anna akan datang ke blog korang korang korang yeeee 😙 ♡

• Its easy to find someone that you love. Its easy to find someone that love you. but, its not easy to find someone that you love but love you too •

• Do you know why the past is so important to us? Because we need to learn from it •

• It may look fine on the outside but we need time to heal everything •

• I can do anything as long as I set my mind to it. If you believe it, you can do it. because you believe that you can •

• we can't just give up. just because we scared of something •

***

thats all for today. wish me luck for final exam yaa ! assalamualaikum ♡